evenementen

GRADUATION NIGHT 2014

// Posted in Events // Tags Alumni, Event, Graduation Night

GRADUATION NIGHT 2014

Na Rasta Fantasta en Culture shock is het tijd voor een andere shock. Gelukkig staat daarom het volgende feest al weer op de planning. En dit is niet zomaar een feest. Dudok Tilburg wordt op 6 februari het decor van ons jaarlijkse ACI-gala: ACI Graduation Night 2014. Ook vorig jaar werd er een spectaculaire avond neergezet door ACI-studenten in de Heuvel Gallery. Weet je niet meer precies hoe dit er aan toe ging? Check de aftermovie hier!

Dit jaar zal het gala gevuld worden met verschillende mysteries die al je zintuigen doen prikkelen. The Mystery of a Fairytale. Natuurlijk blijft het geen mysterie als we al te veel onthullen, houd de ACI Graduation Night facebookpagina in de gaten en kom achter mysteries die je versteld doen staan.

Er is dus geen enkele reden om 6 februari niet je origineelste fairytale dress of je stijlvolste wonderland suit uit de kast te halen. Kaarten zijn na de kerstvakantie op verschillende momenten te koop voor €8,- in de hal van P3. Voor de ACI'ers die niet de mogelijkheid hebben om naar school te gaan is het vanaf januari ook mogelijk om je kaartjes online te bestellen, hier volgt nog verdere informatie over op onze website en facebookpagina.

ILS BLOG

Geen feed gevonden

logo studio

Website by CoCreatures

logo studio