Articles in Category: Excursies

3E #CLUBIEMES EXCURSIE PRAAG

// Posted in Excursies // Tags excursie, Praag

3E #CLUBIEMES EXCURSIE PRAAG

De stad van de duizend torens, de Tsjechische kroon, de grootste club van Europa en dat allemaal maar liefst op ongeveer 800 km afstand van Tilburg. De nieuwe place to be voor de ‪#‎CLUBIEMES‬ excursie is Praag! Deze excursie zal plaats vinden van 29 Mei t/m 1 Juni 2014. Tijdens de excursie zullen we niet alleen Praag gaan verkennen, maar duiken we ook dieper op de creatieve Branches in en gaan de voetjes van de vloer in het Praagse nachtleven.

Ich bin ein Berliner!

// Posted in Excursies

Ich bin ein Berliner!

Gutenmorgen!

Op zaterdag 11 januari was het dan eindelijk zo ver. Om negen uur 's ochtends vertrok de bus vol met enthousiaste ACI studenten richting Berlijn om daar drie nachten en twee dagen de stad onveilig te maken. De busreis heen was erg gezellig, het bier vloeide rijkelijk, de muziek pompte uit de speakers en iedereen was klaar voor de aankomende slopende dagen en nachten.
Eenmaal aangekomen in het Generator Hostel werden de indelingen van de kamers bekend gemaakt, de tassen uitgepakt en voorbereidingen getroffen voor de avond. Een goed begin is het halve werk moeten ze vanuit de commissie gedacht hebben, dus stond een avond stappen in de Tresor op het programma. Tot in de vroege uurtjes hebben we die Berliners laten zien hoe wij van #CLUBIEMES een party kunnen machen!

Programma Excursie Berlijn 2014

// Posted in Excursies

Programma Excursie Berlijn 2014

Nog een kleine week en dan is het zover: de #CLUBIEMES excursie naar Berlijn! Terwijl wij nog druk bezig zijn met de laatste voorbereidingen, kunnen jullie je vast verdiepen in het programma. Alle informatie, in- en outs, paklijst en weetjes over Berlijn vind je in het programmaboekje.

ILS BLOG

Geen feed gevonden

logo studio

Website by CoCreatures

logo studio