Articles in Category: Excursies

INSCHRIJVING BERLIJN GESLOTEN

// Posted in Excursies // Tags Berlijn, Excursies

INSCHRIJVING BERLIJN GESLOTEN

De inschrijving voor de Berlijn-excursie is gesloten. Ook dit jaar zijn er weer een hoop enthousiaste ACI'ers. Diegenen die zich succesvol hebben ingeschreven, hebben een e-mail ontvangen.
Voor de studenten die zich hebben ingeschreven en deze die nog mee willen, volgt later deze week verdere informatie.

BERLIJN VERDERE INFORMATIE

// Posted in Excursies // Tags Berlijn, Excursies

BERLIJN VERDERE INFORMATIE

Vanavond is het zover! Om 00:00 stipt kan jij je aanmelden voor de excursie naar Berlijn! Er zijn maar 80 plaatsen, dus wees er snel bij. Zit je niet bij de eerste 80? Dan kun je nog één van de 20 reserveplaatsen bemachtigen, waarbij je alsnog kans maakt om mee te gaan naar Berlijn.

EXCURSIE BERLIJN 2014

// Posted in Excursies // Tags berlijn, excursie

EXCURSIE BERLIJN 2014

Na het succes van afgelopen jaar hebben we dit jaar ook weer een vette Berlijn excursie georganiseerd! Deze zal plaatsvinden van 11 t/m 14 januari 2014. In deze vier dagen gaan we niet alleen Berlijn verkennen, maar duiken we ook dieper de EMEG-branche in.

Er kunnen maximaal 80 studenten mee. Hiervoor is het verplicht 18 jaar of ouder te zijn en te studeren aan Fontys ACI. Naast de 80 plekken plekken, zal er ook een reservelijst met 20 plekken zijn. Voor de inschrijving geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt.

INSCHRIJVING WINTERSPORT GESLOTEN

// Posted in Excursies // Tags excursies, wintersport

INSCHRIJVING WINTERSPORT GESLOTEN

Uit de hoeveelheid aanmeldingen die we afgelopen week binnen kregen, blijkt dat jullie enorm veel zin hebben in een sleeritje van de besneeuwde bergen in de Franse Alpen! Wij hebben er allemaal ook enorm veel zin in, samen de bergen af en de kroegen onveilig maken! De inschrijving voor de #CLUBIEMES-WINTERSPORT is vanaf nu gesloten. Heb jij je aangemeld om je trucs op de piste of in de après-ski te tonen? Houd dan je mail in de gaten!

WINTERSPORT #CLUBIEMES 2014

// Posted in Excursies // Tags Excursies, Wintersport

WINTERSPORT #CLUBIEMES 2014

Heb jij na de tentamens ook zo'n zin in wat sneeuwpret? En ben je al klaar om de berg af te rollen, zo de après-ski in? Na eerder groot succes organiseert #CLUBIEMES ook dit jaar weer een #CLUBIEMES-WINTERSPORT. En jij kan daar bij zijn!

ILS BLOG

Geen feed gevonden

logo studio

Website by CoCreatures

logo studio