Articles in Category: Excursies

What happens in Berlin...

// Posted in Excursies, BLOG // Tags berlin, code, spotify, tresor

What happens in Berlin...

Het is algemeen bekend: bij #CLUBIEMES leggen we alles graag vast op de gevoelige plaat of bewegend beeld en schrijven er het liefst ook nog even een 'op het randje' blogpost over. Ditmaal niet van een scabreuze dansavond in Studio maar een heuse, meerdaagse excursie naar bruisend Berlijn. Ondanks de vooraf opgelegde code (what happens in Berlin stays in Berlin) en het monopolie van onze afwezige huisblogboys kroop één van de excursisten in de spreekwoordelijke pen.

Update: Excursie Berlijn

// Posted in Excursies, Nieuws // Tags Berlijn, excursie, IEMES

Update: Excursie Berlijn

Zoals de meeste van jullie gemerkt hebben heeft er afgelopen nacht een waar online slagveld plaatsgevonden voor de inschrijving van de Berlijn excursie.

Aangezien er vorig jaar excursies naar het buitenland gecanceld zijn omdat er niet genoeg aanmeldingen waren, had niemand deze extreme drukte zien aankomen. Door deze drukte was onze website zwaar overbelast en de server bijna geëxplodeerd. Natuurlijk vinden wij het erg vervelend dat niet iedereen erdoor kon komen maar wij achten het wel het eerlijkst om de automatisch gegenereerde inschrijflijst aan te houden.

IEMES Excursie Berlijn

Written by Harro // Posted in Excursies

O2 Arena Berlijn

Beste Studenten.

Het is zo ver, er komt weer een fantastische excursie naar Berlijn. De voorgaande excursie naar Berlijn is een groot succes gebleken en daarom organiseren we deze excursie graag nog een keer.

ILS BLOG

Geen feed gevonden

logo studio

Website by CoCreatures

logo studio